W dobrym tonie jest na początek, za nim zadam pytanie przywitać się z wszystkimi userami forum .
Mam 34 lata i mieszkam w mieście Lodzi.
Zainteresowania cb-radio,turystyka,informatyka,motoryzacja,sport,piękne kobiety (podobno nie ma brzydkich kobiet,tylko wina brak ) i od krótkiego czasu fotografia
To ostatnie hobby z konieczności a zarazem i nie przymuszonej woli
Ale o tym w innym temacie
Pozdrawiam,
Norbert
El_Filippo Pomógł: 5 razy Wiek: 27 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 257 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11-11-2009, 19:44
Witaj :)
Co do kobiet - zacytuję Helenę Rubinstein: nie ma brzydkich kobiet, są tylko leniwe :D
Skoro wypada to postaram się dobrze zacząć.
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.
Na imię mi Grzegorz i piszę do Was z kraju owiec, wiatru i wiecznej zieleni nieopodal oceanu i pasma górskiego. Fotografią zajmuję od jakiegoś czasu.... właściwie to od dawna chciałem ale dopiero ponad rok temu kupiłem moje pierwsze lustro wypuszczone z pod ręki japońskich inżynierów z literą P w logo firmy. Jak się zdecydowałem coś bardziej podziałać to doszły do mnie lampy studyjne firmy Elemental z UK z systemem zawieszania teł i innymi drobiazgami z zestawu.
Teraz poszukuję chętnych do pozowania za ciepłą herbatę i ciastko.
Jak uzbieram więcej ciekawych kadrów to się podzielę ale jak na razie przepychu nie ma.
Pozdrawiam serdecznie.
_________________ Zagorzały Pentaxianin.
K200D + kilka słoików + lampy studyjne firmy Elemental (UK)
Coś więcej z mojego pstrykania: http://geeker.jalbum.net/
viola Pomogła: 4 razy Dołączyła: 12 Maj 2009 Posty: 404 Skąd: warszawa
Ciao :D
Ja chyba tak jak Violka... Zaczęłam pisać, a dopiero się witam...
Tak, tak, wiem - brak wychowania :D
Aktualnie od ok. 6 lat pasjonuję się fotografią, lecz było tego wiele...
I kompozycja muzyki, literatura, filmy, prawo, motoryzacja... :D
Teraz już wiem czego chcę od życia :)
Kocham ciało ludzkie pod każdym względem - fotografia portretowa, akty, reportaż, grafika, rysunek...
Nie gardzę równiez pięknem natury.
Aktualnie skłądam portfolio na własną stronę.
Obiecuję, przedstawię jak tylko strona zacznie działać :)
PS Wybaczcie brak profesjonalnej wiedzy - kieruję się intuicją i własnym doświadczeniem :)
_________________ Istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
Witam wszystkich.
Przez wiele lat bawiłem się pozytywami.
Teraz bawię się zdjęciami do dokumentów i pora chyba zacząć działać coś w studio.
Pozdrawiam wszystkich.